Adviesburo Marcel Uriot B.V.

Voor al uw bouwkundig en civieltechnische bestek- en tekenwerk

Natuurorganisaties

Natuurorganisaties als opdrachtgever

Wij zijn bijzonder trots dat wij diverse grote natuurorganisaties tot onze vaste klanten mogen noemen. Hierbij valt te denken aan organisaties als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Landschap Noord Holland.

Wij voeren voor deze organisaties vele projecten uit op het gebied van landschapsinrichting en Ecologie. Wij kunnen gerust stellen dat wij op dit gebied een autoriteit zijn in Noord Holland.

Reeds meer dan 25 grote herinrichtingprojecten zijn door ons projectmatig tot stand gebracht. Hieronder verstaan wij het maken van het ontwerp, het maken van de benodigde bestektekeningen , het maken van het RAW bestek en het verzorgen van de onderhandse- en openbare aanbestedingen conform de ARW. Daarnaast houden wij dagelijks toezicht en voeren directie op de door ons uitgebrachte bestekken. Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Op verzoek verzorgen wij de gehele projectbegeleiding vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Wij nemen alle zorgen van het aanvragen van de benodigde subsidies tot en met de oplevering voor u uit handen.

Wij willen u graag adviseren over de mogelijkheden en u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

Adviesburo Marcel Uriot BV
Meyertebos 3a
1791 MG  Den Burg

Mobiel: 06 - 53 890 000
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.