Adviesburo Marcel Uriot B.V.

Voor al uw bouwkundig en civieltechnische bestek- en tekenwerk

Toezicht en directievoering

Zonder afbreuk te doen aan de andere disciplines die door Adviesbureau Marcel Uriot BV worden verzorgd, is directievoering en toezicht binnen de diensten van het Civieltechnische werk, het paradepaardje van ons bedrijf.

Met meer dan 20 jaar ervaring als toezichthouder en directievoerende op tientallen projecten, mogen wij gerust spreken van enige ervaring op dit gebied. Door onze enorme ervaring hebben wij een trouwe klantenbestand opgebouwd binnen ons vakgebied. Wij worden door semioverheden en overheden gevraagd voor het voeren van directie en het houden van dagelijks toezicht op hun projecten.  Adviesburo Marcel Uriot treedt daarbij op als belangenbehartiger voor haar klanten in de civiele techniek en verliest nimmer hun belang uit het oog.

Een ieder die eerder te maken heeft gehad met het uitvoeren van infrastructurele werken begrijpt het belang van professioneel projectmanagement en directievoering en toezicht. Om financiële tegenvallers of uitloop in planningen te voorkomen, dienen opdrachtgevers zich te verzekeren van de best mogelijke expertise. Adviesburo Marcel Uriot levert deze expertise.

Als organisatie zijn we trots dat enkele grote organisaties tot onze vaste klantenkring behoren. Tot onze vaste klantenkring behoren organisaties als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, DLG, Diverse Gemeenten, Landschap Noord Holland en HHNK.

Contact

Adviesburo Marcel Uriot BV
Meyertebos 3a
1791 MG  Den Burg

Mobiel: 06 - 53 890 000
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.